jws investeert in toekomst

hebben overgenomen van Jan Willem Stijntjes uit Heeten (de JWS in de naam), achten Jurik en Arno de tijd rijp voor een nieuwe fase. “We willen meer bekendheid in de eigen regio.”

JWS Kantoorinstallaties BV heeft een zeer omvangrijk aanbod. Op de site staan meer dan 22.000 artikelen. Van meubels tot audiovisuele apparatuur, van paperclips tot ICT-oplossingen, van papier tot schoonmaakmiddelen. “Heel veel mensen die voor het eerst onze showroom binnenkomen, schrikken van de grootte van ons aanbod”, vertellen Jurik en Arno.

Een belangrijk onderdeel van het aanbod bestaat uit de Multifunctionals en printers van Konica Minolta, wereldwijd een toonaangevende leverancier van kopieermachines. JWS Kantoorinstallaties BV is zelfs de ‘oudste’ Konica Minolta dealer van Nederland en zet de machines af in heel Nederland en België.

Toch is JWS Kantoorinstallaties BV in de regio rond Raalte nog niet al te bekend. En daar moet dus verandering in komen. De oorzaken weten Jurik en Arno zelf ook wel. Hun bedrijf zit een beetje weggestopt in een doodlopend hoekje van de Overkampsweg en toen ze het bedrijf overnamen lag de focus nog niet op deze regio. “Aanvankelijk waren we te druk met de zaken elders. Maar toch hebben we de regio heel veel te bieden. Voor dagelijkse kantoorbenodigdheden is het toch fijn als er een goede leverancier in de buurt zit.”

Jurik en Arno zijn trots op het gegeven dat ze een trouwe klantenkring hebben opgebouwd. Daarachter schuilt een simpele filosofie. “Ontzorgen, daar draait het om. Dat bereik je met een goede service. Jan Willem heeft die koers in het verleden ingezet en wij borduren daar op voort. Je moet je kunnen verplaatsen in de behoeftes van de klant. Als een klant belt dat de fax kapot is, krijgen ze van ons meteen een bruikleen. De klant moet doen waar ie goed in is, de rest doen wij.”

Jurik en Arno benadrukken dan ook dat JWS Kantoorinstallaties BV geen internetbedrijf is. De website is er ter ondersteuning van de klanten en het presenteren van het aanbod, de meeste contacten gaan middels persoonlijke gesprekken met de klant. “Eén op één contact, daar geloven we in. Dat werkt het beste. Kijk voor een partij papier hoef je hier natuurlijk niet langs te komen, dat kun je gewoon bestellen via de site. En het vertrouwen in de machines van Konica Minolta is zo groot dat de meeste klanten op ons advies afgaan en niet eens meer naar de machine komen kijken in onze showroom. We zijn er trots op dat een groot deel van onze klanten in de loop der jaren steeds meer disciplines bij ons heeft ondergebracht. Het begint met papier, het gaat verder met meubels of de installatie van een nieuw computernetwerk. Sommige klanten bellen als ze iets nieuws nodig hebben eerst om advies. Het gebeurt daarbij maar zelden dat we een vraag niet kunnen beantwoorden. We kijken desgewenst ook buiten de eigen kaders. Hun ervaringen met ons zijn blijkbaar zo goed dat ze ons volledig in vertrouwen durven te nemen.”

JWS Kantoorinstallaties BV is te vinden aan de Overkampsweg 20 in Raalte, tel: 0572-381560. Meer informatie op staging2.jwskantoorinstallaties.nl

JWS Kantoorinstallaties BV is sinds kort dealer van het kantoorstoelenmerk ROVO. Dat levert zeer ergonomische kantoorstoelen. Daar waar een ‘normale’ kantoorstoel, als je er op gaat zitten, meebeweegt naar voor en achter, schommelt deze stoel ook beheerst naar links en rechts. “Het voordeel is dat je altijd actief zit”, vertelt Jurik. “Je bent de hele dag je rug aan het trainen. Fysiotherapeuten fungeren voor ons als subdealer en zij zijn ook razend enthousiast over de stoelen. Iedereen is welkom om ze bij ons in de showroom uit te proberen.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.