Home / archiefcentraal / jongen op brute wijze overvallen in trein

jongen op brute wijze overvallen in trein

Een 17-jarige jongen uit Nijverdal is zondagmiddag rond 17.00 uur van zijn spullen beroofd in de trein tussen Zwolle en Nijverdal. De jongen werd, nadat hij zijn telefoon niet wilde afgeven, in zijn gezicht geslagen door een 26-jarige man zonder vaste woon- en verblijfplaats. De jongen moest vervolgens zijn zakken leeg halen en alles aan de man geven.

In Nijverdal stapten beiden uit de trein en de man liep weg. De jongen riep om hulp waarna omstanders de man grepen en vasthielden. De politie kon de man vervolgens aanhouden. De man is voor verder onderzoek ingesloten.

Lees ook

StöppelCabana moet een blijvertje worden

Zomercarnaval buiten bij Bij Lampe met beachvolleybaltoernooi, muziek en entertainment RAALTE – StöppelCabana, het nieuwe …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.