infomarkt geeft voorproefje op stoppelhaene

De organisatie mobiliseert hiermee jong en oud om aan een van de vele onderdelen van Stöppelhaene (van woensdag 24 tot en met zondag 28 augustus) mee te doen.

Kinderen die graag knutselen kunnen zaterdag met zaden gratis een haantje versieren. Ook is er een speciale knuffelhoek, waar kinderen kunnen knuffelen met een konijn, cavia of een geitje.

Iedereen die mee wil doen aan het oogstcorso of de kinderoptocht van donderdag 25 augustus, kan zich aanstaande zaterdag al bij één van de informatiekraampjes aanmelden. Boerenkielen zijn er voor een vriendelijke prijsje te koop, net als speciale Stöppelhaenegadgets.

Daarnaast is het mogelijk om je voor de straat- en gevelversiering in te schrijven tijdens de infomarkt. De leden van de desbetreffende Stöppelhaenecommissies geven graag tips en ideeën om de boel te versieren. Er zijn vlaggen en starterspakketten (garven, zaden en lijm) te koop. Ook dit jaar worden er LED-hanen voor de tuin- en gevelversiering verkocht.

Verder wordt er op de informatiemarkt een toelichting gegeven op het oogstgaveproject en kunnen vrijwilligers die een bijdrage willen leveren aan de organisatie van Stöppelhaene zich ook aanmelden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.