Home / archiefcentraal / in de rij voor kruudmoes

in de rij voor kruudmoes

De Bottermarkt in het centrum van Raalte heeft woensdag erg veel bezoekers getrokken. Met name het kraampje met Kruudmoes trok veel publiek. Continu stonden er ongeveer vijftien mensen in de rij voor het traditionele streekproduct.

En dat het streekproduct in trek is, dat bleek wel. Sommige mensen namen wel vier liter Kruudmoes mee. Winkelwagentjes voor moes werden aangesleept en afgenomen. De vrouwen achter de kraam renden en vlogen heen en weer, omdat ze iedereen zo snel mogelijk wilden helpen.

Lees ook

Broekelo uitgebreid met hardloopevenement

BROEKLAND – Het hippisch herfstevenement Broekelo krijgt uitbreiding met een hardloopwedstrijd. Een week nadat de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.