Home / archiefcentraal / ijsbaan de scheg vanaf oktober weer open

ijsbaan de scheg vanaf oktober weer open

De opening staat in het teken van de eerste schaatsdag op de vernieuwde kunstijsbaan. Dit wordt gevierd met veel spektakel en optredens van bekende Nederlanders. Gedurende de dag kan het publiek deelnemen aan demonstraties en shows, genieten van activiteiten zoals het ijstheater, fakkelschaatsen en een sensationele show kunstrijden.

Op zaterdagavond 8 oktober 2011 staat tevens het eerste evenement van het nieuwe schaatsseizoen, de Nationale Marathonwedstrijd Topdivisie, op het programma. Kortom, een dag vol ‘Beleving in Beweging’ voor Deventer en omstreken.

Lees ook

Vriendenkring van de Hartkamp viert 40-jarig bestaan

‘Het doel is exact hetzelfde gebleven: ‘Het leven voor de bewoners zo aangenaam mogelijk maken’ …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.