Home / archiefcentraal / ijsbaan de scheg vanaf oktober weer open

ijsbaan de scheg vanaf oktober weer open

De opening staat in het teken van de eerste schaatsdag op de vernieuwde kunstijsbaan. Dit wordt gevierd met veel spektakel en optredens van bekende Nederlanders. Gedurende de dag kan het publiek deelnemen aan demonstraties en shows, genieten van activiteiten zoals het ijstheater, fakkelschaatsen en een sensationele show kunstrijden.

Op zaterdagavond 8 oktober 2011 staat tevens het eerste evenement van het nieuwe schaatsseizoen, de Nationale Marathonwedstrijd Topdivisie, op het programma. Kortom, een dag vol ‘Beleving in Beweging’ voor Deventer en omstreken.

Lees ook

Elf scholen in de komende zestien jaar op de schop

Gemeente Raalte en schoolbesturen presenteren plan om schoolgebouwen te vernieuwen RAALTE – Alle schoolgebouwen in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.