hypercussion wint druk bloazersfestival

Volle terrassen, drukke straten en een hele berg muziek. Op alle terrassen in het centrum van Raalte was het volle bak.

Stöppelhaene-voorzitter Gerard Elferink is blij met de drukte in het dorp. “Ik wil dat het echt een Raalter feest blijft. Het moet zich niet alleen concentreren op het Stöppelveld, zoals vanmiddag. Een blije voorzitter dus.”

Na een paar regenbuien aan het begin van de middag, is het voor de rest van het Bloazerfestival droog gebleven. Alleen tijdens de finale op het Stöppelveld vielen de druppels weer uit de lucht. Een deel van het publiek trotseerde het buitje, een ander deel schuilde in de tenten op de Domineeskamp.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.