houtdorp olst kan gewoon van start

Het Houtdorp in Olst kan gewoon doorgaan. Even dreigde een tekort aan vrijwillige begeleiders roet in het eten te gooien, maar dinsdagavond heeft de organisatie de knoop doorgehakt : ‘it geat on’.

Dinsdagochtend nemen zo’n 130 kinderen de hamer te hand om drie dagen lang te timmeren. Wie zich nog niet opgegeven heeft, kan zich alleen nog op maandag 29 augustus aanmelden. Tussen 13.00 uur en 14.00 uur kan dat bij ‘t Olde Postkantoor. Voorwaarde is wel dat je een vrijwilliger meebrengt die tenminste één dag kan helpen. In tegenstelling tot voorgaande jaren kun je je niet meer op de begindag van het Houtdorp aanmelden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.