houtdorp dringend op zoek naar vrijwilligers

In de laatste week van de zomervakantie is de kindervakantieweek houtdorp in de Olsterhof in Olst. Dit jaar is er een leuk programma dat in het teken staat van de kermis. Om dit feest voor de kinderen door te kunnen laten gaan zijn er nog veel vrijwilliger nodig. De organisatie is vooral op zoek naar vrijwilligers die op de dinsdag, woensdag en donderdag van 9.00 tot 16.00 uur de kinderen begeleiden bij het programma. Op dit moment kan houtdorp door het tekort aan begeleiding niet doorgaan. Er is nog een tekort van zo’n dertig vrijwilligers.

Lijkt het je leuk om het vrijwilligersteam een of meer dagen te komen versterken en kinderen te begeleiden tijdens Houtdorp? Dan kun je je aanmelden via welzijnolstwijhe@landstede.nl of 0570 562529.

Dinsdag 30 augustus

Alle kinderen komen het terrein op en mogen zelf kiezen bij elke hut ze meedoen. De dag begint met een dansje. Daarna is het tijd om hutten te bouwen. Ook kun je je laten schminken, je hut schilderen en versieren. ’s Middags is er een leuke verrassing in het thema van dit jaar. Opgeven en oefenen voor de playbackshow van donderdagochtend kan deze dag al. Per hut is er één optreden.

Woensdag 31 augustus

Alle kinderen verzamelen zich weer bij de eigen hut. Je kunt verdergaan met het bouwen en schilderen van je hut. ’s Middags staan er verschillende spelletjes op het programma. Voor elke leeftijd is er iets. Dee groepen worden opgesplitst in de leeftijd van 4 tot en met 7 en 8 tot en met 12 jaar. Als je je nog niet opgegeven hebt voor de playbackshow van donderdagochtend, kun je dit deze dag nog doen.

Donderdag 1 september

Deze dag begint om 10.00 uur met de playbackshow. Die is om 12.00 uur weer afgelopen. Ouders, opa’s en oma’s zijn hierbij van harte welkom. Na de playbackshow kun je nog aan de hut werken en staat er nog broodjesbakken op het programma.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.