hoosbui leidt tot waterpret op camping

Camping Krieghuisbelten in Raalte mag dan wel een gloednieuw overdekt zwembad hebben, het grootste zwembad van de camping ontstond woensdagavond in de buitenlucht. De hoosbui zette de campeervelden compleet onder water.

Als eerste denk je dan: Ach nee, die arme campeerders spoelen weg. Welnee, wie in Nederland campeert kan wel tegen een stootje. Want de campeervelden op Krieghuisbelten werden in een mum van tijd omgetoverd tot een grote waterspeelplaats. Zelfs volwassenen deden opblaasbandjes om.

Een campinggast stuurde ons een uiterst levendige fotoserie in.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.