hoken met normaal feesten met lee towers

Duizenden mensen kwamen kijken of Normaal, dertig jaar na hun vorige optreden op Stöppelhaene, het nog steeds kon. Antwoord op die vraag: Ja. Normaal kan het nog steeds. Jolink en consorten hadden de Domineeskamp in hun broekzak en speelden vrolijk door op het moment dat het optreden al lang voorbij moest zijn.

Na Normaal was het de beurt aan Manilla om een leegloop van het Stöppelveld te voorkomen. Iets dat prima lukte, zeker toen na een half uurtje Manilla, Lee Towers de bühne beklom. Het stopte spontaan met regenen toen Towers het nummer ‘I can see clearly now’ inzette.

Na het optreden van Manilla, om ongeveer zeven uur, is het programma op het Stöppelveld voor deze editie van het oogstfeest ten einde. Vermoedelijk verspreid een deel van het publiek zich dan nog wel over de verschillende kroegen in het dorp, om daar nog eens (rustig) de zestigste editie van Stöppelhaene door te spreken. Onder het genot van een natje natuurlijk.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.