het klassieke autohart van nederland

Één dag per jaar is Welsum het klassieke autohart van Nederland en wel met de IJsselClassics. Dit jaar is het evenement op zaterdag 3 september. Alle oldtimers/klassiekers op minimaal vier wielen tot en met 1986 en bedrijfsauto’s / trucks zijn dan van harte welkom. Na de ontvangst van de deelnemers met koffie en koek is het kijken naar het moois van alle deelnemers en dan prepareren voor de toertocht. Deze begint om ongeveer 12.00 uur door de IJsselvallei en de Veluwezoom.

Al het oude schoon komt rond 15.00 uur weer binnen. Vanaf 17.30 uur is er dan een barbecue voor zowel deelnemers als bezoekers. Hier vindt ook de prijsuitreiking plaats. De terreinen van Eettapperij Bijsterbosch / Camping Stuurmanskolk vormen het centrale middelpunt tijdens het evenement.

Inschrijven kan via staging2.ijsselclassics.nl of info@ ijsselclassics.nl. Er is een maximum aantal, dus wacht er niet te lang mee.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.