heino zingt mee tijdens de pompdagen

Een nieuw onderdeel ziet het levenslicht tijdens de Pompdagen: Heino zingt mee! Het motto ‘Met ’n natte hals klinkt ’t nooit vals, maar met ’n dreuge strot knapt oe de trommelvliez’n kapot!’, belooft bij voorbaat al veel goeds.

Het organiserende FC Lappen werd geïnspireerd door het evenement ‘Nijmegen zingt’. Dit was zo’n groot feest dat de Heinose zaalvoetballers dit ook in hun eigen dorp wilden introduceren. Het Hof van Rakhorst was op zoek naar een waardige opvolger van De Sallandse Talentenjacht, het vervolg laat zich makkelijk raden. FC Lappen neemt tijdens de jubileumeditie van de Pompdagen voor het eerst het stokje over van de Oelewappers.

Het principe is simpel: het publiek maakt de sfeer door met een koor mee te zingen. Hiervoor worden boekjes uitgereikt met songteksten van Nederlandstalige liedjes. Jan Smit, Frans Duijts en andere bekende artiesten zullen de revue passeren. Een bekwame, plaatselijk bekende presentator maakt het feest compleet. De spelers van FC Lappen zorgen hier en daar voor wat humoristische omlijsting en het levensliederenkoor ‘Met Hart en Smart’ uit Nijverdal verzorgt de muzikale ondersteuning. Voor hen is dit concept ook nieuw.

‘Heino Zingt Mee’ begint op zaterdag 20 augustus om 15.30 uur in het Hof van Rakhorst. Voorbereiden is niet nodig, iedereen kan meezingen. Om op de hoogte te blijven kun je Heino Zingt Mee ook volgen op Facebook en Twitter (@Heinozingtmee).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.