Home / archiefcentraal / harrie wichers schreur krijgt bijzonder afscheid

harrie wichers schreur krijgt bijzonder afscheid

Harrie Wichers Schreur, monteur bij loon- en grondverzetbedrijf Jansen Heeten B.V. is op weg naar zijn laatste werkdag. Harrie heeft bijna 46 jaar bij Jansen gewerkt, en maakt nu gebruik van prépensioen. Hij is op 16-jarige leeftijd in dienst gekomen, en heeft als enige werknemer de derde generatie werkgever meegemaakt.

Harrie en zijn echtgenote kregen vanochtend, 16 augustus namens zijn werkgevers Niels Jansen en Martin Jansen om 6.30 uur als verrassing een ontbijt aan huis bezorgd. Harrie was al “slecht te pas” vanochtend, omdat hij zich juist op zijn laatste werkdag verslapen had (niet wetende dat zijn vrouw de wekker gesaboteerd had). Daarna werd hij van huis opgehaald door zijn collega’s, in een hele stoet landbouwvoertuigen. Harrie mocht voorop de hakselaar plaats nemen, voor een rondrit door Heeten, waarna koers richting Jansen werd gezet. Het officiële afscheid vindt plaats na de maïsoogst, maar vanmiddag is Harrie onder het genot van een hapje en een drankje alvast uitgezwaaid.

Lees ook

ProWork Salland Open bij TC Mariënheem

MARIËNHEEM – Tennis Club Mariënheem houdt dit jaar van maandag 6 tot en met zondag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.