grootse hondenrassen op salland natuur fair

Weet je bijvoorbeeld dat de mannetjeshonden maarliefst een schofthoogte van 85 centimeter kunnen behalen en wel 80 kilo kunnen wegen? Tijdens de Salland Natuur Fair vindt er tot tweemaal toe een rassenpresentatie plaats in de Rabo-demobak. Dit gaat, volgens de organisatoren, beslist spectaculair worden. Iets dat je niet mag missen. Naast de Ierse wolfshonden kan er verder nog genoten worden van de tientallen andere diersoorten en meer dan 100 kramen vol educatie, informatie en leuke hebbedingetjes. Voor het volledige programma en meer info: staging2.sallandnatuurfair.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.