gratis infoavond over risicos van beleggen

De informatieavond is bedoeld voor iedereen die niet van financiële verassingen houdt. Vele financiële tegenvallers of blunders zijn namelijk te voorkomen. Je moet alleen weten hoe. Tijdens deze avond zullen een aantal interessante onderwerpen aan bod komen, zoals: past uw huidige belegging eigenlijk wel bij uw beleggingsdoelstelling en risicotolerantie? Wat zijn de meest gemaakte fouten door de particuliere én de professionele belegger? Wat is de zin en onzin van beleggen? Wat zijn de principes van verantwoord beleggen? Wat is beleggen nou eigenlijk? Wanneer wel en wanneer geen beleggingsrisico’s nemen? Hoe u als leek tóch op professioneel niveau de beste beleggingsoplossingen kunt inkopen? Wat kunt u doen met fiscaal gefaciliteerd Banksparen? Ratio versus emotie en wat kan Salland Hypotheekadvies voor u betekenen?

Salland Hypotheekadvies organiseert deze avond omdat de huidige consument steeds meer bezig is om zijn of haar financiële situatie aandachtig te bekijken. “Mensen komen niet alleen vaker met vragen omtrent hypotheekvormen bij mij maar ook worden steeds meer vragen gesteld over bijvoorbeeld beleggen, beleggingsverzekeringen, eerder stoppen met werken en alle daarmee gepaard gaande risico’s en rendementen. Kortom, vragen die breder zijn dan alleen hypotheekadvies”, vertelt Ben van den Berg, DSI Financieel adviseur en Erkend Hypotheekadviseur. “Het houdt mensen bezig wat er met hun geld gebeurt. Waar rendement vroeger zeker leek te zijn, zo is dat nu niet meer. De nieuwe wet- en regelgevingen maken het er daarbij ook nog eens ingewikkelder en ondoorzichtiger op.”

Iedereen die geïnteresseerd is in deze informatieavond kan zich via aanmelden via staging2.sallandhypotheekadvies.nl/beleggingsavond. De locatie waar de presentatie plaatsvindt ontvang je in de e-mail ter bevestiging van de aanmelding.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.