goede start bekervoetbal sallandse clubs

Het seizoen is voor sommige Sallandse voetbalclubs dinsdag officieel van start gegaan met de eerste bekerwedstrijden. ‘Onze clubs’ hebben de eerste poulewedstrijd uitstekend gepresteerd. Zo won Heeten met 1-2 uit bij Koninklijke UD in Deventer. Dankzij doelpunten van Chiel van Darten en Bas Aarnink werd het 1-2.

Ook competitiegenoot Heino wist te winnen. Blauw Wit werd met 1-3 verslagen dankzij twee doelpunten van Bas Jansen en één van Robin Gerritsen. Overwetering won met grote cijfers in Terwolde. Daar werd het 0-8 dankzij doelpunten van Sjoerd Vennema (2x), Bram van Bessen (2x), Nick Logtenberg, Jelle Lucassen, Jelle van Tongeren en Ferdy van Breukelen.

Wijhe ’92 was in eigen huis met 3-2 te sterk voor OZC. Bart Poll had met twee treffers een belangrijk aandeel in de overwinning. Het andere doelpunt werd gemaakt door Douwe Booij. Mariënheem won uit bij Lemele met 1-4. De Mariënheemse doelpunten werden gemaakt door Remy Velderman (2x), Tim Klein Koerkamp en Sander Alferink.

Lemelerveld won in eigen huis met 2-1 van DES uit Nijverdal. Tim Eilert zorgde voor beide doelpunten aan Lemelerveldse zijde. Raalte won thuis met 3-0 van Mariënberg dankzij twee doelpunten van Nick van Tolij en een van Richard Huis in ’t Veld. SDOL won in Gramsbergen met 1-2, dankzij doelpunten van Mark Kortstee en Michiel van der Vlies.

Lettele won uit bij Epse met 1-2. De doelpunten kwamen van de voet van Peter Daggenvoorde en Mark Scholten. Broekland wist niet te winnen van Diepenveen. In Broekland werd het 2-2. De thuisdoelpunten werden gemaakt door Jim Booijink.

Haarle verloor haar eerste bekerwedstrijd. Op eigen veld ging het met 3-5 onderuit tegen Helios. Voor Haarle scoorden Kasper Kinds, Ronald van Breen en Erik Westendorp. Ook Nieuw Heeten wist niet te winnen. De ploeg ging met 1-0 onderuit tegen Omhoog.

Wesepe ging over de knie van IJsselstreek. In Wesepe werd het 1-6. Het doelpunt van de thuisploeg werd gemaakt door Koen Groot Lipman.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.