gewoon carolien stoppelhaene

Of je nou geboren, getogen of gevlogen Raaltenaar bent, met Stoppelhaene kom je elkaar weer tegen. En als je praat met mensen, zijn er verbindingen, relaties. Het praten met elkaar is de zichtbare vorm, echter onzichtbaar gebeurt er soms nog veel meer. In een groep mensen is het soms bijzonder om te zien en ervaren wat er allemaal op energie-niveau gebeurt.

Een paar voorbeelden;

Een mevrouw is onzeker en zoekt een krachtig iemand om zichzelf te bevestigen. Vanuit haar bovenbuik energiecentrum (chakra) gaan er energie lijntjes naar verschillende mensen. De persoon met wie ze praat, wil met haar praten, maar voelt dat er iets niet helemaal klopt. Het lijkt in het gesprek dat ze maar over een ding kan praten. Op het moment dat deze krachtige mevrouw de verbinding zou aanvaarden zou vanuit haar krachtcentrum energie verliezen aan de onzekere mevrouw. Wij noemen de onzekere mevrouw op zo’n moment een zuiger; ze zuigt energie van een ander weg, omdat ze zichzelf niet bevestigt. Na een korte tijd gaan ze uit elkaar.

Een dame en heer kennen elkaar al langer. Ze zijn erg liefdevol naar elkaar en dat kun je ook in hun gedrag zien. De kleuren om hun heen zijn diep roze, groen, wit en zacht. Hun energie is liefdevol verbonden, ook al staan ze een stukje uit elkaar.

Een jongen heeft vanuit zijn onderbuik zijn energie kanaal (chakra) open staan. Verdere chakra’s staan ‘normaal’ gericht. Deze jongeman is duidelijk gericht op scoren. In gewone taal; hij gaat vanavond zijn … achterna. Terwijl hij lekker een pilsje aan een van de bars drinkt, gaat zijn energie vanuit het onderbuik chakra naar verschillende dames. En ja, daar lijkt er een te reageren. De verbinding wordt vanuit onderbuik naar onderbuik gemaakt. Langzaam loopt de jongeman op de dame af en tastende elkaar verder af of het wat zal worden vanavond. Het gaat snel, ze zoenen al!

Meestal houden de mensen de energie bij zichzelf en genieten ze van het samen zijn. Ze staan of zitten dan bij elkaar, praten en drinken wat. Dan ervaar ik de energieën rond en harmonieus in elkaar overvloeiend. Het lijkt dan op het symbool van de olympische spelen; twee cirkels die in elkaar overlopen. Verbondenheid.

Stoppelhaene feest van harmonie, samen zijn en verbondenheid met elkaar. Fijne stoppelhaene!

staging2.carolienjonkman.nl info@carolienjonkman.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.