gewoon carolien reizen terwijl je thuis blijft

Voor steeds meer mensen is het gewoon om te reizen naar je innerlijk, om contact te maken met je je ziel. Een jonge dame van 11 jaar lijkt gewend om te reizen maar is in het hier en nu regelmatig afwezig. Haar lichaam is er dan wel, maar ze is weg met haar gedachten. Wij noemen dat ook geest. Ze gaat echter nergens specifiek naartoe, krijgt er geen energie van of leert er niks van. Moeder wil daarin graag verandering, vooral op school is haar geestelijke afwezigheid erg lastig. De jongedame is al aardig bewust.

Door zielenreizen is het mogelijk dingen waar te nemen zonder te oordelen over wat je ziet, voelt, of doorkrijgt. Je denken valt dan stil of stiller en dat is soms, bijvoorbeeld op school, best wel lekker. Als je vaker in je innerlijk gaat, kunnen er meer en meer zuivere beelden en ervaringen doorkomen van een wonderbaarlijke zielenwereld waarin wij allen leven, maar dan in andere dimensies. Voor deze dame was het belangrijk eerst goed in haar lichaam te komen. Haar energieveld aanpassen aan haar lichaam en de verschillende situaties op aarde. Ze brengt op dat moment gemakkelijk haar lichaam en energieveld tot rust. Ze leert het energieveld kleiner en groter maken. Als (redelijk) ontwikkelde ziel kan je energieveld veel omvatten en dat is op een school als je gedetailleerde zaken dient te leren, niet altijd handig.

Ze wordt het verschil bewust van hoe ze vanuit haar ziel kan reizen en hoe ze, levend vanuit haar zielcentrum in haar lichaam stevig op de aarde kan blijven. Hoe ze met mij kan communiceren terwijl ze thuis is, wanneer ik haar wel hoor en wanneer niet, hoe ze met respect en liefde mijn aandacht kan trekken vanuit haar geest, en hoe ze haar moeder een ‘zielenkusje’ kan geven. Moeder ervaart wel dat er iets bijzonders aan de hand is, ervaart dankbaarheid dat haar dochter gezien wordt voor wie ze is. En dochter vindt het heerlijk, is blij.

Soms heel handig, goedkoop en heel erg fijn om te kunnen reizen, fijne dingen mee te maken, terwijl je bij wijze van spreken in de stoel in je eigen tuin ligt. Wil je ook zo leren reizen? Neem gerust contact op via info carolienjonkman.nl en/of info@carolienjonkman.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.