geslaagde fancy fair in ecr groot stokkert

Het Care4Kids Event Heino is een gratis verwenweekend voor gezinnen met een zorgvraag op bungalowpark Landgoed Old Heino. Dit goede doel is een initiatief van de zorgorganisatie Residentiële en Ambulante Zorg (RAZ).

Naast de kraampjes waren er vele activiteiten zoals een optreden van dansschool Juliëtte, een rad van fortuin en spelletjes voor de kinderen. In het Grand Café van ECR Groot Stokkert waren diverse leuke aanbiedingen en alle fooien van het Grand Café gingen deze dag ook naar het goede doel. De afgelopen weken is door de mensen van de dagopvang hard gewerkt aan het rad van fortuin. Tijdens de fancy fair was het rad van fortuin, volgens de organisatoren, een groot succes. Voor meer informatie kijk op staging2.care4kidsevent.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.