Home / archiefcentraal / geslaagde fancy fair in ecr groot stokkert

geslaagde fancy fair in ecr groot stokkert

Het Care4Kids Event Heino is een gratis verwenweekend voor gezinnen met een zorgvraag op bungalowpark Landgoed Old Heino. Dit goede doel is een initiatief van de zorgorganisatie Residentiële en Ambulante Zorg (RAZ).

Naast de kraampjes waren er vele activiteiten zoals een optreden van dansschool Juliëtte, een rad van fortuin en spelletjes voor de kinderen. In het Grand Café van ECR Groot Stokkert waren diverse leuke aanbiedingen en alle fooien van het Grand Café gingen deze dag ook naar het goede doel. De afgelopen weken is door de mensen van de dagopvang hard gewerkt aan het rad van fortuin. Tijdens de fancy fair was het rad van fortuin, volgens de organisatoren, een groot succes. Voor meer informatie kijk op www.care4kidsevent.nl.

Lees ook

Muziekbokaal voor gemeenten en Stichting Muziek Netwerk Salland

WIJHE – De gemeenten Raalte en Olst-Wijhe hebben voor hun inzet voor het muziekonderwijs op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.