geen houtdorp vanwege extreme regenval

Door de extreme regenval van de afgelopen dagen is de grond op de locatie waar houtdorp jaarlijks plaatsvindt dusdanig verzadigd dat het hemelwater voor grote plassen heeft gezorgd. Na lang wikken en wegen is, uit veiligheidsoverwegingen, het besluit genomen om houtdorp Raalte-Noord niet door te laten gaan. De grond is te drassig en instabiel. Zeker in combinatie met natte en gladde pallets is het onverantwoord houtdorp Raalte-Noord door te laten gaan.

Afwikkeling

De organisatie geeft aan dat alle kinderen die zich opgegeven hebben volgend jaar weer mee kunnen doen. Ook de hulpouders/vrijwilligers blijven staan. Indien kinderen/hulpouders/vrijwilligers volgend jaar niet aanwezig kunnen zijn (bijvoorbeeld kinderen uit groep 8) kunnen deze op woensdag 7 September 2011 van 19.00 uur tot 20.00 uur bij KBS De Rietkraag de reeds betaalde bijdrage terugkrijgen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.