ga eagles verkoopt 4000ste seizoenkaart

Julia Maseda uit Steenenkamer was aangenaam verrast toen ze een familieseizoenkaart kocht bij Go Ahead Eagles. Zij was namelijk de vierduizendste koper van een jaarkaart en werd hiervoor in het zonnetje gezet. Uit handen van Monique Olthof, bij Go Ahead Eagles verantwoordelijk voor Ticketing, kreeg ze symbolisch een gratis jaarkaart. ‘Normaal win ik nooit wat, dit is echt geweldig’, zei ze met een glimlach.

Het is voor het tweede achtereenvolgende jaar dat Go Ahead Eagles de grens van 4000 seizoenkaarten heeft gepasseerd. De goede competitiestart heeft misschien wel wat te maken met het over de streep trekken van een aantal twijfelaars. Dinsdagmiddag was het dan ook weer gezellig druk op de administratie van de club.

‘We zijn blij dat we opnieuw deze mijlpaal hebben bereikt. Andermaal een bewijs dat we een trouwe achterban hebben’, aldus Richard Thannhauser (Algemene Zaken van Go Ahead). Vorig jaar stond de teller eind augustus op 4051 seizoenkaarten. ‘We hopen dit aantal snel te overtreffen’, aldus Thannhauser.

Voor de supporters die geen seizoenkaart hebben start Go Ahead Eagles met een nieuwe service: online kaartverkoop. ‘We zitten nu nog in een testfase en die is goed gegaan. We rekenen erop dat we voor de thuiswedstrijd tegen SC Veendam kunnen starten met de online kaartverkoop’, zegt Thannhauser.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.