fotowedstrijd bibliotheek en groei en bloei

Heb je deze zomer nog geslaagde foto’s gemaakt in de natuur? Lever deze dan in voor de fotowedstrijd van de Bibliotheek Raalte en Groei & Bloei. Dit kan tot en met vrijdag 16 september bij één van de vestigingen van de bibliotheek. De deskundige jury zal op maandag 3 oktober de prijswinnaar bekend maken. Ook zullen er publieksprijzen worden uitgereikt. Thema van dit jaar is Kleur en Fleur.

Jan van der Knokke zal iedereen na de prijsuitreiking inspireren en zijn foto-geheimen delen. Hij is een natuurfotograaf uit de Kop van Overijssel die zijn opleiding aan de Fotovakschool in Apeldoorn heeft gevolgd.

Iedereen mag meedoen aan de fotowedstrijd van de Bibliotheek Raalte en Groei & Bloei. Het in te leveren formaat is 20 x 30 centimeter (A4). Je kunt als deelnemer maximaal drie foto’s inleveren. Er zijn mooie prijzen te winnen. Als je hebt meegedaan aan de wedstrijd is deze lezing gratis. Overige bezoekers betalen 5 euro (leden Groei & Bloei en bibliotheekleden). Niet leden betalen 7,50 euro. Het reglement staat op staging2.bibliotheekraalte.nl of is te vinden in de Bibliotheek Raalte.

Leden van Groei & Bloei en/of Bibliotheek Raalte die aan de fotowedstrijd meedoen kunnen op vertoon van hun pasje tegen gereduceerd tarief hun foto’s laten afdrukken bij: Foto & Zo, Marktstraat 23a in Raalte. Per foto geen 2,25 euro, maar 1.25 euro (1 uur foto service).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.