feestelijke sfeer tijdens bloazersfestival

Twaalf straat- en dweilorkesten trekken op zaterdag 27 augustus door het centrum van Raalte tijdens het Bloazersfestival. Tussen 12.00 en 13.00 uur wordt het Bloazersfestival geopend in de Sallandse Herberg op het Stöppelveld en worden de deelnemende orkesten voorgesteld.

Vanaf 13.30 uur gaan de orkesten er een feest van maken in het centrum. Zo wordt er onder andere opgetreden op het podium bij Café Spekschate (op de hoek van de Grotestraat), Café Blom (op de Plas), café Gouverneur aan de Munstersestraat, Hotel de Zwaam en op het Brouwersplein (Grote Markt).Tussen 16.00 en 17.30 uur keren de orkesten terug naar het Stöppelveld om de laatste liedjes te spelen en het Bloazersfestival feestelijk af te sluiten.

De bands zijn uitgekozen vanwege hun muzikale kwaliteiten en uitstraling. Aan het Bloazersfestival nemen onder andere orkesten uit Putten, Utrecht, Zwolle, Deventer, Enschede en Noorddijk deel. De Tismawajewendband uit Raalte en Heujschudders uit Lemelerveld zorgen voor het Sallandse tintje. Meer informatie over het Bloazersfestival is op staging2.stoppelhaene.nl te vinden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.