familiedag voor mantelzorgers door carinova

Carinova Steunpunt Mantelzorg organiseert op zaterdag 3 september een gezellige familiedag voor gezinnen met een kind met een beperking. Deze dag is bedoeld voor gezinnen uit de gemeentes Dalfsen, Ommen en Raalte. De dag vindt plaats op camping ‘Starnbosch’ en bij restaurant ‘Het Boskamp’, Sterrebosweg 2 in Dalfsen en duurt van 9.45 tot 15.30 uur. Opgeven kan via 0900 8662 of steunpuntmantelzorg@carinova.nl. Ook kun je hier terecht voor meer informatie. Aan de familiedag zijn geen kosten verbonden.

De dag is een dag om anderen te ontmoeten die in dezelfde situatie zitten en een dag om met elkaar leuke dingen te doen. Er zijn veel activiteiten voor de kinderen met een beperking, de broers en zussen en de ouders. ’s Ochtends zijn er twee programma’s: één voor de ouders en een voor de kinderen. Zo is er bijvoorbeeld een clown, kun je op een pony rijden, je nagels laten versieren en springen op een springkussen. Ook mag je mee in de huifkar en je kunt een brandweerauto bekijken. Misschien mag je zelfs de sirene wel een keer aanzetten.

Voor ouders is er natuurlijk ook genoeg te doen. Zo is er ’s ochtends een interessante workshop van Jeannette Bakker, opleider van kindercoaches. ’s Middags is er een informatietent en kun je een kijkje nemen bij de kinderactiviteiten. Uiteraard is er tussendoor veel tijd om in een ontspannen sfeer, met andere ouders van gedachten te wisselen. Bij een beperkt aantal aanmeldingen wordt het programma aangepast.

Meer informatie over het Steunpunt Mantelzorg kun je vinden op carinova.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.