excursies naar het rozendael in heino

Natuurgids Agnes Neimeijer geeft 17 een excursie naar Het Rozendael. Tijdens deze excursie kun je de tuinen rond landgoed “Het Rozendael” bezoeken. De tuinen zijn normaal gesproken niet toegankelijk, maar voor deze wandelingen stelt de familie Van Ittersum ze speciaal open.

De sfeer in de tuinen is heel bijzonder. Er zijn prachtige oude bomen, een kruidentuin, een groentetuin en een hele mooie berceau. Ook kom je langs de siertuin met border, ontworpen door tuinarchitect Piet Oudolf. De border wisselt gedurende de zomermaanden steeds van kleur.

De excursie begint bij de VVV in Heino, ontvangst vanaf 9.30 uur met koffie/thee en Heinose koek. De wandeling start vervolgens om 10.00 uur bij landgoed Het Rozendael.

Kosten voor de wandeling bedragen 3,50 euro inclusief koffie/thee en koek. Voor meer informatie kun je terecht bij VVV Heino, Canadastraat 6 in Heino (0572 394033, info@vvvheino.nl). Ook kun je kijken op vvvheino.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.