excursie in het boetelerveld

IVN Raalte houdt op zondag 21 augustus een wandelexcursie in het Boetelerveld. Het Boetelerveld, gelegen ten zuidoosten van Raalte, is het laatste vochtige heideveld in Salland. In het reservaat met z’n natte en vochtige heide is veel bijzondere flora en fauna te zien. Onder begeleiding van een natuurgids, die u veel kan vertellen over dit bijzondere natuurreservaat, gaat u ongeveer twee uur wandelen.

De excursie begint om 9.00 uur, zal ongeveer twee uur duren en is gratis. Een vrijwillige bijdrage voor IVN Raalte is natuurlijk welkom.

Start van de excursie is bij de ingang aan de Schoonheterweg ter hoogte van huisnummer 19.

Een 400 meter lange weg brengt u dan naar de parkeerplaats en het startpunt. Vanwege de lage ligging is het Boetelerveld vaak erg nat. Waterdichte wandelschoenen of (regen)laarzen zijn daarom aan te raden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.