ernst daniel smid zingt met salland vocaal

Mannen die een beetje kunnen zingen en het een uitdaging vinden om juist nu met Salland Vocaal mee te doen, zijn van harte welkom. De eerste repetitie na de vakantie is op 31 augustus in “de Bongerd”, van Zuivelboerderij De Knapenvelder, aan de Knapenveldsweg in Raalte.

Salland Vocaal zal verder dit jaar ook nog optreden tijdens het Thorbeckegrachtfestival op 10 september in Zwolle en op 1 oktober tijdens Heinose Muziekestafette. Uiteraard staat ook nog de organisatie van de traditionele Kerstsamenzang Raalte op het programma.

Voor meer informatie kun je terecht bij de secretaris Albert Wensink via info@sallandvocaal.nl (of 0572 853250) of bij staging2.sallandvocaal.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.