Home / archiefcentraal / erg gezellige start welsumse karmse

erg gezellige start welsumse karmse

Het was vrijdagavond gezellig in Welsum bij de start van de Welsumse Karmse. Vele dorpsbewoners waren al op tijd aanwezig in de tent voor de festiviteiten. En de band Big Bird wist de stemming er al vroeg in te krijgen. De dansvloer was dan ook goed gevuld.

Het terrein in Welsum is goed bereikbaar en heeft weinig geleden onder de zware regenval van afgelopen week. Op het terrein staan dan ook een aantal grote attracties. Voor meer informatie over de festiviteiten kun je op www.welsumsekarmse.nl kijken.

Lees ook

Bijplaatsen korhoenders op de Sallandse Heuvelrug gaat door

ZWOLLE – In totaal gaat het 300.000 euro kosten: Staatsbosbeheer mag de komende vijf jaar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.