eind goed al goed in lemelerveld

Zo’n tweehonderd inwoners namen daarna deel aan de Sukerbietenbrunch.

Het middagprogramma omvatte tal van activiteiten voor het hele gezin en veel muziek. Op het podium lieten Anoek Otten, Dion Reimink, Tess Tuïnk en Maddy en Luppie zien dat er plaatselijk zangtalent aanwezig is. Op het buitenterrein werd Sukerbietwerpen op z’n Dick Troms gehouden. Achterstevoren gezeten op een ezel probeerden de deelnemers met de sukerbiet zoveel mogelijk punten te scoren. Wim Simons was de gelukkige winnaar.

De finale met muziek op het terras bracht het publiek in vervoering. Een waardig slot van vijf dagen feest in Lemelerveld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.