eerste punten voor eagles tegen telstar

Go Ahead Eagles heeft vrijdagavond de eerste drie punten van het seizoen gepakt. In de Adelaarshorst werd Telstar met 1-0 verslagen. Al na een kwartier spelen werd het enige doelpunt van de wedstrijd gescoord. Joep van den Ouweland schoot de bal van buiten de zestien in de verre hoek.

Eagles had de hele eerste helft overwicht, maar niet alles lukte bij de ploeg. De ploeg vergat dan ook de score verder uit te breiden. Na rust werd Telstar dominanter en kwamen er kansen. Tot doelpunten kwam de ploeg van Jan Poortvliet echter niet.

Volgende week spelen de Deventenaren in Tilburg tegen Willem II, dat afgelopen vrijdag hun eerste duel met 1-3 wonnen van SC Veendam.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.