eagles heeft thuisvoordeel tegen helmond

Go Ahead Eagles ontvangt vrijdagavond 19 augustus Helmond Sport in De Adelaarshorst in Deventer. Na twee wedstrijden speelt hebben de mannen uit Deventer een punt meer dan de bezoekers uit Helmond. De ploeg van trainer Joop Gall won de eerste wedstrijd met 1-0 van Telstar en speelde vorige week in Tilburg gelijk tegen Willem II (1-1). Eagles kan tegen Helmond Sport met een bijna volledig fitte selectie aan de wedstrijd beginnen. Alleen Frank van der Zwan is geblesseerd.

Helmond Sport begon de competitie met een nederlaag tegen Top Oss. De eerste thuiswedstrijd van het seizoen werd wel gewonnen, met 3-2 van Sparta Rotterdam.

Gezien de statistieken maakt Go Ahead Eagles de meeste kans om te winnen. De wedstrijd Go Ahead Eagles – Helmond Sport werd in het verleden 23 keer afgewerkt. Veertien keer stapten de Deventenaren als winnaar van het veld en twee keer werd er gelijk gespeeld. Ook het doelsaldo spreekt in het voordeel van de thuisploeg. Eagles wist in alle thuisontmoetingen 50 keer te scoren, Helmond Sport slechts 25 keer.

De wedstrijd in De Adelaars begint om 20.00 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Jeroen Sanders.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.