drumfanfare st caecilia geeft blokfluitles

Drumfanfare Sint Caecilia uit Raalte gaat vanaf 25 september blokfluitlessen geven in muziekgebouw de Klanken. De lessen zijn bedoeld voor kinderen vanaf 7 jaar. Tijdens de blokfluitlessen leren de leerlingen de basis van het muziek maken, waaronder noten lezen en ritmes. Na een aantal lessen kunnen de leerlingen al liedjes spelen op de blokfluit. Ook leren ze om samen met anderen muziek te maken.

De blokfluitlessen vinden wekelijks plaats op donderdag na schooltijd in muziekgebouw de Klanken aan de Zwolsestraat 72 in Raalte. Deze lessen duren een half uur en worden gegeven in groepjes van drie leerlingen. Tijdens de schoolvakanties vinden er geen blokfluitlessen plaats. De lessen worden gegeven door Maikel Kremer.

De blokfluit en het lesboek biedt de drumfanfare aan voor 10 euro Het lesgeld bedraagt 6 euro per 30 minuten les per week. Een muziekstandaard moet door de leerlingen zelf worden aangeschaft. Opgeven voor de blokfluitlessen kan tot 10 september bij Gerard Koopman via 0572-356183 of 06-20783016 of via g.koopman@live.nl. Voor meer informatie over drumfanfare St. Caecilia kun je op staging2.drumfanfareraalte.nl. kijken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.