Home / archiefcentraal / de stuwzangers hebben het gezellig

de stuwzangers hebben het gezellig

De Stuwzangers uit Vilsteren met Heinose dirigent Flip Jonkman waren woensdag aanwezig tijdens de Ommer Bissingh. De optredens van ‘de Stuwzangers ‘ werd ondermeer gesponsord door Autoschadebedrijf Henk Koggel uit Ommen. De Stuwzangers vonden het een gezellig dagje. Dat was waarschijnlijk ook de wijden aan het goede weer.

Een volgend optreden is tijdens de ochtend markt in Vrienzenveen woensdag24 augustus. Diezelfde dag ’s avonds is er een optreden in ‘Krönnenzommer’ in Hellendoorn, maar dat is besloten. De ochtendmarkt in Vriezenveen is wel openbaar. Voor meer informatie kun je kijken op destuwzangers.nl.

Lees ook

Sportcentrum Tijenraan nieuwe locatie voor SportBSO InOranje

RAALTE – Na de herfstvakantie start SportBSO InOranje met een extra locatie in Sportcentrum Tijenraan. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.