de stuwzangers hebben het gezellig

De Stuwzangers uit Vilsteren met Heinose dirigent Flip Jonkman waren woensdag aanwezig tijdens de Ommer Bissingh. De optredens van ‘de Stuwzangers ‘ werd ondermeer gesponsord door Autoschadebedrijf Henk Koggel uit Ommen. De Stuwzangers vonden het een gezellig dagje. Dat was waarschijnlijk ook de wijden aan het goede weer.

Een volgend optreden is tijdens de ochtend markt in Vrienzenveen woensdag24 augustus. Diezelfde dag ’s avonds is er een optreden in ‘Krönnenzommer’ in Hellendoorn, maar dat is besloten. De ochtendmarkt in Vriezenveen is wel openbaar. Voor meer informatie kun je kijken op destuwzangers.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.