de stuwzangers gaan het land in

Shanty koor ‘de Stuwzangers’ met de Heinose Flip Jonkman als dirigent, is komende woensdag 17 augustus te vinden tijdens de Ommer Bissingh. Locatie van het optreden is de Vrijthof, naast de Hervormde Kerk. Na optredens tijdens de Blauwewebogendagenin Dalfsen en het Sukerbietenfeest in Lemelerveld, staat het koor nu dus ook in Ommen. De eerste sessie begint om en nabij 13.00 uur. Op het programma staan maar liefst vier optredens.

Een week later – woensdag 24 augustus – zingt het Vilsterse koor tijdens de ‘morgenmarkt’ in Vriezenveen. Het eerste optreden begint om 9.00 uur. Zondagmiddag 28 augustus vanaf 15.00 uur staat er een muzikale happening op het programma bij Hotel de Zon aan de en zaterdag 3 september gaat het koor met de bus een groots Shantyfestival in Woudenberg.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.