de scheg misschien zwembad van het jaar

De Scheg in Deventer is genomineerd voor De Zwembad van het Jaar Verkiezing 2011. Via zwembadvanhetjaar.nl kun je tot 29 augustus stemmen op De Scheg. Door het uitbrengen van een stem maak je gelijk kans op een reis naar één van de mooiste zwembaden van de wereld in IJsland (The Blue lagoon) en een iPad. Om de award te bemachtigen heeft het zwembad minimaal honderd stemmen nodig.

De verkiezing gaat om de waardering van de bezoekers van het zwembad. Je kunt cijfers geven voor klantvriendelijkheid, de prijs/kwaliteit verhouding, hygiene en sfeer/ambiance. De Scheg dingt ook mee naar de Provincie Award voor de provincie Overijssel. De provinciewinnaars met de hoogste gemiddelde scores dingen mee naar de landelijke Gouden Zwembad Award.

De Zwembad van het Jaar Verkiezing is een initiatief van Ikzwem.nl in samenwerking met onder meer KNZB, Recron, NPZ/NRZ, Icelandair, Ecamp, Drukland en Variopool. De Zwembad van het Jaar Verkiezing heeft zich dit jaar verbonden aan Het Ronald Mc Donald Centre, het sportcentrum voor gehandicapte kinderen en jongeren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.