Home / archiefcentraal / de omgekeerde wereld vroeg winter

de omgekeerde wereld vroeg winter

Het lijkt op dit moment niet op een echte zomer, maar helemaal niet op een strenge de winter in het vooruitzicht. Toch wordt de ijsbaan De Pas in Heeten op dit moment al weer gevuld met water. Het kan maar zo zijn dat deze na het weekeind op peil staat.

“Maak van een nood een deugd”, was de gedachte. De Gasunie is bij Zorgcentrum de Stevenskamp bezig met onderhoudswerkzaamheden. Daarvoor is bronbemaling nodig. Het water wat daarbij vrij komt moet toch ergens naar toe. De IJbaan, die 50 meter verder ligt is dan natuurlijk een makkelijke oplossing. In goed overleg met het bestuur van de IJsbaan en andere betrokkenen is voor deze oplossing gekozen.

Een omgekeerde wereld, het water wat de IJbaan afgelopen winter werd onttrokken komt nu ruimschoots terug. Voor de problemen in het afgelopen schaatsseizoen 2010-2011 is Gasunie dit voorjaar de Stichting op een nette manier tegemoet gekomen in de kosten die gemaakt zijn. hier kun je meer lezen over de problemen van afgelopen winter.

Lees ook

‘Een zwaar jaar, maar ook heel veel geleerd’

Roswyde Burgman, directeur van Hoftheater in Raalte blikt terug op seizoen 2020-2021 RAALTE – “Gelukkig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.