de mooiste fietsroutes op een rij

In samenwerking met de VVV’s in Salland heeft het Sallands Bureau voor Toerisme de 10 mooiste fietsroutes in Salland gebundeld in het boekje: ‘Fietsen in Salland’. Salland is een geweldig gebied om per fiets te verkennen vanwege het prachtige en afwisselende natuurschoon. Van de rivier de IJssel met zijn prachtige uiterwaarden via het kleinschalige Sallandse platteland met zijn coulisselandschap naar de bossen en de heidevelden van het Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug.

Een veel gehoorde vraag is: ‘Wat is nu de mooiste plek om te fietsen?’. Die staan nu dus in één boekje op een rij. De routes variëren in lengte van 24 tot 47 km. In het boekje staan ook nog drie routes voor de geoefende fietser van 75 tot 85 kilometer.

Per route is een full color routekaartje opgenomen en een routebeschrijving met daarbij een overzicht van de bezienswaardigheden onderweg. Natuurlijk kun je ook vinden waar je een kopje koffie kun drinken of kunt lunchen. De Rustpunten en oplaadpunten voor de elektrische fiets worden ook vermeld.

Het boekje ‘Fietsen in Salland’ is verkrijgbaar bij de Sallandse VVV’s en via sallandnatuurlijkgastvrij.nl. De makers zijn benieuwd naar je ervaringen met de routes. Wat vind je de mooiste fietsroute? Wat vind je het mooiste plekje? Waar werd je gastvrij ontvangen? Op [url=http://staging2.sallandnatuurlijkgastvrij.nl]sallandnatuurlijkgastvrij kun je je mening kwijt en foto’s uploaden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.