Home / archiefcentraal / de 10 verschillen rond vakantieplezier

de 10 verschillen rond vakantieplezier

“Voor wie het wil kan in de vakantie de dagelijkse sleur en plicht ontvluchten. Letterlijk en figuurlijk. De een laat een ballonnetje op en volgt hem in gedachten en ontstijgt zo in zijn fantasie de grenzen van huis en haard. De ander ontstijgt letterlijk de aardbodem om zijn blik te verruimen. Als die twee werelden elkaar onverwacht ontmoeten dan levert dat een uniek vakantie ervaring op.”

De tekeningen van Coenen verschijnen in meerdere bladen, zoals al vijftien jaar lang in het dagblad De Telegraaf. Vanaf februari 2009 staan er ook tekeningen van de Olstenaar in de krant van Salland Centraal. In de vorm van een puzzel. Een ‘zoek de tien verschillen’, waarbij de plaatjes zijn gekoppeld aan de actualiteit. Op zaterdag plaatsen we de oplossing op onze site. Had je alles goed?

Lees ook

Testlocatie in Raalte per 1 oktober gesloten

ZWOLLE – GGD IJsselland sluit per 1 oktober de testlocaties in Steenwijk en Raalte. “Je …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.