Home / archiefcentraal / de 10 verschillen rond vakantieliefde

de 10 verschillen rond vakantieliefde

“De oude Griek Plato maakte verschil tussen het vergankelijke moment en het eeuwige: de Idee. Vakantieliefde is eeuwig terugkerend met duizenden vergankelijke momenten. Ontelbare koppeltjes vormen zich voor een vaak niet duurzaam moment. Soms spelen daar niet vermoede koppels in mee, die het niet duurzame duurzaam onvergetelijk maken.”

De tekeningen van Coenen verschijnen in meerdere bladen, zoals al vijftien jaar lang in het dagblad De Telegraaf. Vanaf februari 2009 staan er ook tekeningen van de Olstenaar in de krant van Salland Centraal. In de vorm van een puzzel. Een ‘zoek de tien verschillen’, waarbij de plaatjes zijn gekoppeld aan de actualiteit. Op zaterdag plaatsen we de oplossing op onze site. Had je alles goed?

Lees ook

Inschrijving VechtdalTrail in Ommen geopend

OMMEN – Het was lang spannend, maar met de aangekondigde versoepelingen vanaf 30 juni lijkt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.