de 10 verschillen rond vakantieliefde

“De oude Griek Plato maakte verschil tussen het vergankelijke moment en het eeuwige: de Idee. Vakantieliefde is eeuwig terugkerend met duizenden vergankelijke momenten. Ontelbare koppeltjes vormen zich voor een vaak niet duurzaam moment. Soms spelen daar niet vermoede koppels in mee, die het niet duurzame duurzaam onvergetelijk maken.”

De tekeningen van Coenen verschijnen in meerdere bladen, zoals al vijftien jaar lang in het dagblad De Telegraaf. Vanaf februari 2009 staan er ook tekeningen van de Olstenaar in de krant van Salland Centraal. In de vorm van een puzzel. Een ‘zoek de tien verschillen’, waarbij de plaatjes zijn gekoppeld aan de actualiteit. Op zaterdag plaatsen we de oplossing op onze site. Had je alles goed?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.