de 10 verschillen rond vakantiekeuze

“In de strips van Suske en Wiske verplaatst professor Barrabas met zijn tijdmachine iedereen naar wens terug in de tijd. De lezer gaat in zijn fantasie graag mee terug met de avonturiers. Hetzelfde gebeurt op de landgoedfairs of countryfairs, waar door aankleding en programma gedroomd kan worden van ‘toen’. Van het land waar het leven toen zo goed was. Het is echter jammer dat die fairs niet op kinderen rekenen en dat is niet fair.”

De tekeningen van Coenen verschijnen in meerdere bladen, zoals al vijftien jaar lang in het dagblad De Telegraaf. Vanaf februari 2009 staan er ook tekeningen van de Olstenaar in de krant van Salland Centraal. In de vorm van een puzzel. Een ‘zoek de tien verschillen’, waarbij de plaatjes zijn gekoppeld aan de actualiteit. Op zaterdag plaatsen we de oplossing op onze site. Had je alles goed?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.