de 10 verschillen rond romantiek of ramadan

Het leven is verrukkelijk voor wie er oog voor heeft en de zon in het water kan zien schijnen. Nederlanders en medelanders genieten van de romantiek van een ondergaande zon. De islamitische medelander geniet zelfs dubbelop vanwege romantiek en ramadan. Na zonsondergang tijdens ramadan vult zich bij hen dan pas maag en kan.

De tekeningen van Coenen verschijnen in meerdere bladen, zoals al vijftien jaar lang in het dagblad De Telegraaf. Vanaf februari 2009 staan er ook tekeningen van de Olstenaar in de krant van Salland Centraal. In de vorm van een puzzel. Een ‘zoek de tien verschillen’, waarbij de plaatjes zijn gekoppeld aan de actualiteit. Op zaterdag plaatsen we de oplossing op onze site. Had je alles goed?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.