dance event fabulous friday op brouwersplein

Op Stöppelhaene-vrijdag, 26 augustus, laten vanaf 18.30 uur vijf DJ’s de klanken van hun draaitafels galmen over het Brouwersplein (Markt) tijdens de eerste ‘Fabulous Friday’ ooit in Raalte. Onder meer DJ Pharaonic en Randy van Velde zorgen voor zwoele, exotische en opzwepende beats. Als verbindende schakel tussen de vijf DJ’s treedt deze avond MC Lady Rio op.

De gezamenlijke horecaondernemers aan de Markt (Ufuk, Murphy’s, H&F en Plein) zorgen met ‘Fabulous Friday’ voor een voor Raalte nieuw en bijzonder dance-evenement. Het wordt een lange en opwindende muzikale reis door de wereld van lounge, house en latin, zo belooft de organisatie.

De bekendste naam onder de vele DJ’s tijdens Stöppelhaene 2011 is ongetwijfeld Hardwell op de donderdagavond, maar ook vrijdagavond komen de vele liefhebbers van housebeats in Raalte niets te kort. Mius zal op het Brouwersplein vanaf 18.30 uur een uur lang de opening verzorgen met een exotische set om het sfeervolle plein in hartje Raalte in zomerse sferen te brengen. Hierop bouwt Chris Layers verder met zijn progressieve housebeats, waarna Pharaonic (deze zomer ook op Chersonisos en in Manchester te zien) plaats zal nemen achter de decks.

Deze drie talentvolle DJ’s worden afgelost door een tweetal bekende gezichten in de Nederlandse dance-scéne. De eerste is Randy van Velde, die eind mei ook al te bewonderen was op het Fusion of Dance-festival in Wythmen. Daarvoor draaide hij tijdens de zomers van 2009 en 2010 onder meer op Gran Canaria en Sunny Beach, Bulgarije. Bezoekers van Hardersplaza in Harderwijk en The Matrixx in Nijmegen kennen Randy als een van de vaste huis-DJ’s.

Hoogtepunt wordt het vijfde en laatste optreden van DJ Stereo Phunktions. Met veel special effects en een opzwepende live-set zal hij de eerste editie van ‘Fabulous Friday’ in Raalte tot spectaculaire hoogtes brengen.

Gedurende de hele avond wordt ook opgetreden door MC Lady Rio. Zij weet elke crowd te bespelen met een spetterende show met prachtige vocalen. Lady Rio staat bekend om haar zwoele en soulfull sound met veel muzikale power. Tijdens elk optreden improviseert ze op de beats van de DJ van dat moment. Haar perfecte timing en energieke optredens maken deze Fabulous Friday tot een compleet dance-feest.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.