confettibom bij roja winnaar lc maan

Een mysterieus oranje figuur, gewapend met een confettibom en een kist vol vitaminebommen leverde het pakket af bij de entree van het Maan-pand, om er vervolgens als een speer vandoor te gaan.

Of de bommen afgegaan zijn, weten we niet. Maar bij Maan maken ze lijmmachines en lijmapparatuur waarmee je op verschillende producten lijm kunt aanbrengen. En ze beschikken ook over faciliteiten om lijmtesten uit te voeren. Dus laten we hopen dat er niet net eentje met lijm en al in een testfase stond.

Op de site van Maan lezen we: “Ons bedrijfsonderdeel Maan Special Products onderzoekt, ontwikkelt en produceert om te komen tot een pasklare oplossing voor uw lijmvraagstuk.” Dus als de confettibom wél is afgegaan, moet dat ook op te lossen zijn.

Wie de oranje man, danwel vrouw is, weten we niet. Maar we gokken op een reclamestunt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.