bridge een hobby voor je leven

Op elk spel probeer je meer slagen te maken dan de tegenstanders. Dit doe je door te anticiperen op de ontwikkelingen tijdens het spel. Omdat je steeds tegen andere paren speelt, is bridge een sociale sport. Je ontmoet veel verschillende mensen en je kunt het overal en tegen iedereen spelen. De spelregels zijn wereldwijd hetzelfde.

Iedereen kan bridgen leren

Bridge leren is niet moeilijk, maar het moet wel goed worden uitgelegd. Dat is de reden dat er bridgecursussen gegeven worden. Al vanaf les één zit je met de kaarten in de hand en leer je het spel spelenderwijs. “Het mooie aan bridgen is dat het nooit verveeld, ook al speel je het spel sinds jaren.

Er valt altijd bij te leren,” aldus Gejo Peet en Rob Lemmerman, gediplomeerde bridgedocenten van de NBB. Zij geven cursussen voor mensen die het bridgespel willen gaan leren en cursussen voor degenen die hun bridgekennis willen uitbreiden in de regio Salland. Je kan je opgeven met zijn tweeën of alleen. Rob en Gejo verheugen zich op het nieuwe cursusjaar. Je bent van harte welkom.

Wil je meer weten over deze cursussen, neem dan contact op met:

Rob Lemmerman via 0572-380 727 of via r.lemmerman@hetnet.nl of Gejo Peet 0571-270 201 of via gejo.peet@planet.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.