bouwvakfeest zowel muzikaal als sportief

De rest van de avond zal vol staan met eigen entertainment door zowel jong als oud. Vanaf 20.00 uur laat de jeugd van 10 tot en met 14 jaar van zich horen tijdens de Nieuw Heetense Avond. Om 21.30 uur nemen de iets ouderen het stokje een uurtje over. Na al dat lokale talent zal DJ Bas de voetjes van de vloer proberen te krijgen. De avond wordt tussen 22.00 en 1.00 uur afgesloten door Troubadour Frank Blueka bij het altijd gezellige kampvuur.

Een dag later gaat de Nieuw Heetense gezelligheid gewoon door. Van 8.00 tot 12.30 uur is er een rommelmarkt op het feestterrein en vanaf 10.00 uur vindt de ‘100% Powerband Trekkerslep’ plaats. Team Wipeout zorgt voor een sportieve middag met buren en vrienden. Daarnaast is er voor de kinderen Salto 4 trampoline en is er een airbrush aanwezig om glittertattoos te zetten en ballonfiguren te maken. Om 17.00 uur vindt er een ludieke veiling plaats. ’s Avonds staat de feestband Major League op het podium. Major League is een ‘nieuwe’ band, met een vertrouwde naam. De band bestaat namelijk uit drie bandleden van MXL en twee ex-bandleden van Broadway. De entree is deze avond 10 euro, inclusief een consumptiemunt.

Zondagochtend kan er direct goed begonnen worden met cabaret van Ome Henk en Spots. De entree is 5 euro, inclusief een consumptiemunt. Deze ochtend vindt ook de trekking van de loterij plaats. Vanaf 13.00 uur staat de Van Lies Auto Rodeocross op het programma en strijden fietscrossers om de WR Bikes koppelbokaal op het feestterrein. Vanaf 14.30 tot 16.00 uur vindt de Fanky’s Meatbalcompetitie plaats. Daarnaast is er deze dag een mini motorbaan, een trampoline en een ballonnenwedstrijd voor de kleintjes. Vanaf 17.00 uur speelt de rockband de Grote Kjeals, waarna er om 23.00 uur een spectaculaire vuurwerkshow plaatsvindt. Ter afsluiting van het weekend zal DJ Bas nogmaals platen draaien.

Voor de kinderen is er het hele weekend genoeg te doen. Zo staat er ook nog een ballenbak, zandbak, spring- en luchtkussen, Kop van Jut en een draaimolen. Daarnaast kunnen zij zich laten schminken en is er schepijs en snoep verkrijgbaar. Kortom, genoeg te doen op het Bouwvakfeest. Meer informatie op staging2.hekknsluuters.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.