bouwvakfeest in nieuw heeten goed van start

In een afgeladen volle tent aan de Oude Holterweg zongen Frank en Dick een liedje met eigen tekst op de melodie van het liedje van Village People. De zaal reageerde razend enthousiast en de avond kon al niet meer kapot na dit optreden.

Om 20.00 uur begon vervolgens de Nieuw-Heetense avond voor de leeftijdscategorie van 10 tot 14 jaar, en om 21.30 uur vanaf 15 jaar. De jury kon genieten van de grote diversiteit aan artiesten in Nieuw-Heeten. Ook diverse acts met een hoge amusementwaarde hebben het publiek en de jury kostelijk vermaakt. Bij de jeugd tot 14 jaar was de groep ‘The Lazy Girls’, bestaande uit acht jongedames, met een playbackact van Bruno Arms de grote winnaar. Bij de 15-plussers sprongen Kelly van Rossum en Jeroen Bieleman erbovenuit, met hun live act van Jessie J,en werden dan ook verkozen tot winnaars.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.