Home / archiefcentraal / bouwhelm op en timmeren maar

bouwhelm op en timmeren maar

De eerste dag van het houtdorp bij de Pauluskerk in Raalte is goed begonnen. De kinderen van groep een tot en met acht timmerden er al heel wat op los, en rond half vier stonden er al heel mooie hutten. Het weer is goed, de sfeer is gezellig en de vrijwilligers zijn enthousiast.

De tweede dag – woensdag – bestaat uit het versieren van de hutten met lakens en verf. De donderdag, de laatste dag alweer, maken de kinderen dit af en wordt er gezellig met zijn allen gegeten. Ook de vrijwilligers hebben het prima naar hun zin: “Hopen dat het weer volgende zomer van te voren meewerkt, zodat houtdorp Raalte-Noord ook door kan gaan.”

En na het houtdorp, is het volgende week weer naar school…

Lees ook

Coronaproof sekspraatjes op jongerencamping Dennenoord

OMMEN – Medewerkers van GGD IJsselland bezochten dinsdagmiddag 20 juli de jongerencamping Dennenoord in Ommen. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.