blues en rock en roll bij sixties alive

Club Sixties Alive heeft aan het eind van de zomervakantie blues en rock and roll op het programma staan. Blues en So is zondag 28 augustus namelijk huisband van de maand in DOK H2O. Nadat deze band in juni dit jaar als gastformatie had opgetreden op de Brink-tour hebben zij zich nadien meteen aangemeld bij Sixties Alive. De blues van de huisband wordt afgewisseld met een rock and roll special.

Blues en So opent 15.00 uur de maandelijkse clubmiddag. Deze viermans formatie is sinds begin dit jaar actief. Hun eerste kennismaking met Deventer was als invalband tijdens Sixties Alive on Tour toen ze bij De Heks optraden. Hun repertoire bestaat uit nummers van onder andere Stevie Ray Vaughn, Jonny Lang, Lenny Kravitz, Muddy Waters en Eric Clapton. De bezetting van de band is: Gert Krommendijk (zang, basgitaar), Edwin Nagtzaam (zang, gitaar), Bennie Schill (zang, gitaar) en Rob van der Werf (drums). De bandleden komen uit de regio namelijk Deventer, Diepenveen en Olst. De naam van de band zegt het al: naast blues worden ook andersoortige nummers gespeeld.

De Special Rock & Roll Act bestaat uit een gelegenheidsformatie van maar liefst zeven man. Vanaf 16.00 uur staan zij de planken. ‘Losse musici’ from the sixties Henk Vlaswinkel zang/gitaar, Ruud Hermsen basgitaar, John Dikkers toetsen en Henk de Graaf saxofoon zochten aanvulling en breiden hun Rock ’n Roll machine uit met de ‘band’ musici Jannes Peters (Cheetahs) en Hans Bredenbeek (ValiantFighters) gitaar en Evert van de Worp (Yeah Baby) drums. Dat wordt spetteren met nummers van onder andere Eddy Cochran, Little Richard, Bill Haily, Jerry Lee Lewis, Elvis Presley en good old Chuck Berry.

Vaste bezoekers en luisteraars van Radio Sixties Alive weten dat tijdens de bandwisselingen unieke clips worden gedraaid in de rubriek ‘Harry’s Hoekje’. De huisband van de maand Blues en So sluit rond 18.00 uur af. De toegang is vrij voor gezellige mensen. Meer informatie vind je op sixtiesalive.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.