black cat lemelerveld lijdt wederom schade

Het team van de Black Cat Lemelerveld heeft afgelopen zaterdag 13 augustus wederom schade geleden tijdens het tractorpulling in Meerkerk, maar staat nog steeds vierde in het klassement. Door problemen met één motor gingen er drie tractoren van start, waarvan de achtste plaats de hoogst behaalde was van het team.

Om 6.15 uur ging zaterdagochtend de wekker. In alle vroegte vertrok het team van de Black Cat naar de wedstrijd in Meerkerk. Daar aangekomen was het terrein behoorlijk drassig door alle regen van de afgelopen week. De organisatie had er van alles aan gedaan, om de wedstrijd door te laten gaan. En dat gebeurde dan ook, gelukkig voor de 3,5 ton vrije klasse, onder droge weersomstandigheden.

Bij het warmdraaien bleek er een olielekkage gevonden bij een filterelement van een van de motoren. Er bleek een scheurtje te zitten in de aansluiting naar het element. Helaas had het team geen extra aansluiting meegenomen. De andere teams konden ook niet helpen en dus zat er niks anders op dan met drie motoren van start te gaan.

Als achtste mocht Wim aan de start verschijnen. De tractor pakte heel goed op en had van meet af aan goede grip. Dit resulteerde in een afstand van ruim 82 meter. Voor de stand in het algemeen klassement heeft deze ‘off day’ gelukkig geen gevolgen, wel is het gat met de nummer drie groter geworden en de voorsprong op de nummer vijf afgenomen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.