bikelife stoppelveldrit fietstoerclub heikera

Fietstoerclub Heikera houdt zondag 21 augustus de jaarlijkse BikeLife Stoppelveldrit, met keuze uit afstanden van 30, 60 en 90 kilometer. De organisatie van deze tocht is dit jaar voor het laatst in handen van Henk Kroes, die zich jarenlang als toerleider van de BikeLife Stoppelveldrit heeft ingezet.

Het NTFU-evenement start traditiegetrouw vanuit pannenkoekenrestaurant Laurel’s, aan de Varkensmarkt 7 in Raalte. Vorig jaar deden er ruim 600 deelnemers mee. De BikeLife Stoppelveldrit is geen veldtoertocht. De rit staat zowel voor gewone- als voor racefietsen open. De langste route leidt onder andere langs Bathmen en Hengevelde (tevens rustpunt). De 60 kilometer-route gaat in dezelfde richting, met rustpunt in Markelo. De 30 kilometer tocht voert richting Lettele.

De inschrijving voor de 90 kilometer is tussen 8.00 en 12.00 uur, de inschrijving van de 30 en 60 kilometer tussen 9.00 en 12.00 uur. De eindcontrole sluit om 16.30 uur. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Henk Kroes, Gieteling 28 8103 EZ Raalte (0572 356115). Ook kun je kijken op staging2.heikera.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.